Docenten

Kim Peters

Afgestudeerd in 2001 voor de opleiding Jazz docent van de KNGU en in 2002 als docent Streetdance. Zij heeft sinds 2000 het dansgedeelte van de balletstudio overgenomen van Petra Offermans. Hier heeft zij sinds haar achtste jaar zelf gedanst. Zij geeft les in kleuterdans, streetdance, Showdans, jazz en klassiek ballet. Ook heeft zij de leiding over de showgroepen D-Lite en D-power. D-lite, die regelmatig optredens geeft op carnavalszittingen, gala avonden en bedrijfsfeesten en D-power die voor de streetdance wedstrijden gaan.

Ze volgt regelmatig workshops aan het Amsterdam Dance Centre en krijgt daar les van o.a. Ivan Tay, Jane Lord, Dheeraj Asarfi en David Hutuely.

Petra Offermans

Afgestudeerd in 1983 aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. Afdeling dans, met als specialisatie Klassiek ballet en Jazz ballet.
Na de opleiding verder gespecialiseerd in aerobics, steps en BBB.

Lesgegeven aan:
1983-1985 Maastrichtse balletschool
1985-1986 Amby
1986-1988 Balletstudio Láttitude in Bunde

In 1986 gestart met balletstudio 'Petra',die in 2001 door Kim Peters is overgenomen.

Mirte Schmeitz

Afgestudeerd aan CIOS Dansopleiding in Sittard. Waar zij verschillende dansstijlen heeft leren kennen. Jazz dans is haar favoriet, vandaar dat zij bij CU Dance op de vrijdag ook lesgeeft in jazz.

Zij heeft bij demogroepen gezeten voor podium ervaring en volgt op het moment nog verschillende dansstijlen, namelijk: jazz, modern en paalfitness. Dit volgt zij in Eindhoven, waar ze nu de PABO studeert.

Bart Keulers

Hoewel hij officieel pas in 2011 zijn certificaat als dansdocent in Den Bosch behaalde, is Bart al sinds 2009 actief als HipHop-docent op verschillende scholen in binnen en buitenland. Zowel op recreatie- als op wedstrijdniveau heeft hij groepen getraind in Nederland, België en Duitsland, maar voor zijn eigen training reist hij nog wel verder dan dat.

Als artiest en/of als trainer van groepen heeft Bart deelgenomen aan programma's en activiteiten zoals: Holland's Got Talent, Rockstar For A Day, Tv uitzendingen op TV Limburg en L1, SYTYCD, Het Amateur Dansfestival, Via2018 optredens in het MVV Stadion, Nederlands en Europeeskampioenschappen HipHop met podiumplaatsen, YouGottaDance, Optredens met René Shuman en Angel Eye en nog vele andere mooie momenten.

Na jarenlang zelf bij Cu Dance gedanst te hebben is Bart sinds 2012 hier actief als HipHop-docent en heeft hij sinds 2014 ook een aantal demo- en wedstrijdgroepen opgestart.

Sharon Wesselink

Momenteel docente op de maandag bij de les modern/hiphop. Danst vanaf haar 6de hiphop en breakdance en heeft meer dan 12 jaar aktieve wedstrijdervaring op wereldniveau, waarbij ze met haar groep aardig wat prijzen heeft weten binnen te slepen.

Op 16 jarige leeftijd is ze begonnen op de mbo dansopleiding op CIOS in Sittard waar ze ook met andere stijlen in contact is gekomen, onder andere jazz, modern en klassiek ballet. Zij is continue bezig haar dansvaardigheden te verbreden. Momenteel is ze bezig met een nieuwe opleiding aan Fontys hogeschool voor de kunsten op de academiie voor danseducatie in Tilburg waar ze docent dans studeert.

Zij geeft inmiddels meer dan 5 jaar les in diverse stijlen zoals kinderdans/ballet, jazz, moder/hiphop, pilates en andere. Na haar HBO opleiding hoopt ze verder te willen gaan met choreograferen, maar natuurlijk wel blijven lesgeven.